- 7%

Manathai Koh Samui 4

Thaiföld / Koh Samui
2018.11.08 - 2018.11.11

53 649 Ft 49 894 Ft

Foglalás

Ellátás

Félpanzió

A tartózkodás hossza

4 nap

Utazás módja

Egyénileg

Út azonosítószáma

1190417

A szálloda száma

116538

Címkék: , , .
 • Kategóriák:
 • Termékleírás

  Hivatalos ismertető

  Időpont ID száma: 150 862 010

  • Szállásleírása

   Ez a szálloda 2006-ban épült. A vendégek 148 szobában kerülnek elhelyezésre. A vendégek egy előcsarnokba érkeznek, ahol recepció (check-in/-out) várja őket. Az internet-hozzáférést WiFi (díjmentesen) biztosítja. A kirándulások foglalásánál a tourdesk nyújt segtséget. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Igény esetén rendelkezésre áll egy parkoló. A vendégeknek ingyenes Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

  • Szobák

   A kellemes tartózkodásról a szállás kényelmes szobái gondoskodnak. A szobákat fürdőszobával szerelték fel. A szobák felszereltségéhez tartozik WiFi. Az üdülőterület nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.

  • Sport és szabadidő

   A medence frissítő vize teszi tökéletessé a nyaralás élményét. A létesítmény területén a lehetséges szabadidős tevékenységekhez tartozik edzőterem, valamint külsős partnerek kínálatában kerékpározás/ mountain bike-ozás, sznorizás és búvárkodás. Szórakozást és kikapcsolódást kínál továbbá egy miniklub.

  • Fizetési lehetőségek

   A szállodában az alábbi fizetési eszközöket fogadják el: szokásos kártyatípusok.

  • Copyright

   GIATA 2004 – 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701040 . – A fenti szállásleírás a GIATA Multilingual Hotel Guide alapján készült.

  Az árak már minden aktuális kedvezményt tartalmaznak.
  Az árakat EUR-ban garantáljuk; a HUF-ra vonatkozó árak a foglalás napján érvényes K&H Bank eladási, vagy az utazásszervező akciós árfolyama szerint a szabad kapacitás függvényében változhatnak.

  A feltüntetett alapár csak a szoba, apartman, vagy stúdió teljes kihasználtsága esetén érvényes!

  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!