Elexus Hotel ***** Kyrenia | Ciprus - Észak-Ciprus
Elexus-Hotel-Kyrenia-Ciprus-Észak-Ciprus_11184674.jpgElexus-Hotel-Kyrenia-Ciprus-Észak-Ciprus_11184675.jpg

Elexus Hotel ***** Kyrenia 5

Ciprus / Észak-Ciprus
2017.09.10 - 2017.09.21

624 900 Ft
+ 79000 Ft Kötelező költségek

Foglalás

Ellátás

Teljes panzió

A tartózkodás hossza

12 nap

Utazás módja

Repülővel

Indulási helyek

Budapest

Út azonosítószáma

1161594

A szálloda száma

112348

Címkék: , , .
 • Kategóriák:
 • Termékleírás

  Utazás leírása

  Időpont ID száma: 109 564 620, Hotel ID száma: 112 348

  * Hivatalos ismertető

  • Bevezető

   A hotel nyugodt környezetben, közvetlenül a gyönyörű tengerparton helyezkedik el, Larnaca repülőterétől szűk másfél órás transzferútra.

  • Leírás

   Fekvése: a hotel nyugodt környezetben közvetlenül a gyönyörű tengerparton helyezkedik el, Larnaca repülőterétől szűk másfél órás transzferútra.

   Elhelyezés: az összesen 822 szobával rendelkező szálloda standard szobái mellett családi szobában akár 4 + 1 fő elhelyezésére is adódik lehetőség. Különböző méretű és felszereltségű suite-okban többek között konyhai sarok, széf, jacuzzi és akár hammam is található.

   Ellátás: a félpanzióval foglalható szálloda további 5 ál a carte étteremmel várja vendégeit.

   Szolgáltatások: casino, spa részleg, gyermekmegőrző és gyermekfelügyelet, kinti és benti gyermek játszóház, animációs műsorok, spa és wellness részleg, animációs műsorok, esti showműsorok, bowling, teniszpálya.

  • Az ár tartalmazza

   Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjáratára, szállást a választott turnusra a megadott ellátással,helyszíni magyar asszisztenciát, valamint személyenként 1 db kisméretű kézipoggyászt és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 32kg). A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

  • Az ár nem tartalmazza

   A repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), a kötelező transzfer díjat (repülőtér – szálloda – szálloda között). A részvételi díjban szereplő feladott poggyász (1 db 32 kg/szoba) felár ellenében módosítható 2 db 23 kg poggyászra.

  • Útvonal

   Kiutazás Budapest – Larnaca – Budapest útvonalon a Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával történik, amely fedélzeti ellátást nem tartalmaz. A részvételi díj szobánként 1 db max. 32 kg feladott, valamint személyenként 1 db kézipoggyászt tartalmaz (A részvételi díjban szereplő feladott poggyász – 1 db max. 32 kg/szoba – felár ellenében módosítható 2 db 23 kg poggyászra). A transzferek és programok lebonyolítása légkondicionált buszokkal történik.

  • Előleg

   A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
   Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

  • Felmerülő kötelező költségek

   Üdülőhelyi díj (kb. 1,5 EUR/fő/nap)

  • Egészségügyi tudnivalók

   Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu

  • Vízumdíj

   Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, illetve érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.

  • Biztosítás

   Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére.

  • Utazás módja

   repülő

  A feltüntetett alapár csak a szoba, apartman, vagy stúdió teljes kihasználtsága esetén érvényes!

  A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!
  A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében a végleges foglalásig változhat.